Press releases

Print Page Print Page

Send to friend

Politika izveštavanja

18. 03. 2015

Organizatori Beogradskog bezbednosnog foruma vas ljubazno mole da pun naziv foruma „BEOGRADSKI BEZBEDNOSNI FORUM“ pomenete u svim izveštajima koji su povezani sa događajima Foruma.

ŠTAMPA I RADIO

Molimo vas pomenite zvaničan naziv događaja u bilo kom članku, izveštaju ili intervjuu koji proistekne iz aktivnosti foruma.

 TV

Molimo vas pomenite i/ili vizuelno prikažite logo u programima i/ili intervjuima koji nastanu tokom Beogradskog bezbednosnog foruma.

Logo foruma je dostupan na stranici: http://belgradeforum.org/info/downloads.html.

CHATHAM HOUSE PRAVILO

Sesije za koje važi Chatham House pravilo - nije dozvoljeno snimanje kamerom, diktafonom, telefonom niti fotoaparatom, a moguće je izveštavanje o sadržaju diskusije, ali bez citiranja učesnika diskusije. 

 

ONLINE IZDANJA, DRUŠTVENE MREŽE I MEDIJI 

Molimo vas pomenite zvaničan naziv događaja u izveštajima ili intervjuima koji proisteknu iz aktivnosti foruma.  Ukoliko je moguće, dodajte link ka sajtu Foruma: www.belgradeforum.org.  Budite slobodni da sadržaje sa zvaničnog sajta foruma delite na vašim sajtovima, društvenim mrežama i medijima uz obavezno navođenje izvora. 

Twitter nalog Foruma je: @BelSecForum; Hashtag je: #BelSecForum.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/BelgradeForum

 

FOTOGRAFIJE

Molimo vas da pomenete zvaničan naziv događaja na svim fotografijama koje objavljujete sa Beogradskog bezbednosnog foruma.